27.11.14

Lad os starte i det små...

Med noget om støvler, graviditet og fødder (what else)...

Det er ingen hemmelighed, at man skal stå tidligt op, hvis man skal følge med en næsten 2-årig. Det gælder både i fart og energi. Danm, der er go i sådan en lille krudtugle!! Selvom jeg forsvor, både før og under min graviditet, at jeg ALDRIG ville blive praktisk og fornuftig med hensyn til mit valg af fodtøj, så er der dog alligevel sket et skred. Også i forhold til min skostørrelse... Jeg var engang en 39/40 - nu en ren 40 (og et enkelt par i 41) Det betød et farvel til ret så mange par (okay, de ligger stadig under min seng, fordi jeg får tårer i øjnene af, at se på dem og jeg kan IKKE sige farvel) og det var trist og der var tårer. Enough said! 

Når man har været gravid og har taget på, så sker der noget med presset på foden og knoglerne, som gør foden flader mere ud og bliver længere. Det sker for mange, men ikke alle. Jeg gik desværre ikke forbi. Men af alle ting, man kan gøre noget ved med kosmetik, operationer, slankekure mm. Ja, så er fødderne bare ikke en del af kroppen, vi kan ændre. Vi har de fødder, vi har. Så jeg lever med mine på allerbedste vis og jeg accepterer dem - jeg magter ikke, at ha' mindreværd over noget, der alligevel ikke bliver anderledes. Og så er der jo en anledning til, at opdatere garderoben - like I need an excuse :-)

Det bringer mig så frem til min egentlige point. Jeg har fået nye støvler, og jeg elsker dem.

Sorel Glace Explorer, som er vandtætte, varme og med noget nær den tykkeste, blødeste sål, jeg nogensinde har set! Så nu kan Lumsen bare stikke af - mor kan følge med i alt slags vejr!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar